flag flag flag flag

Copyright 2017. Sva prava pridržana.
Web stranicu napravio: Rinzol


Apartments Bigsmile

O NAMA
Apartments 7 u Zagrebu na Črnomercu je nastao iz dosadašnjeg Big Smile Hostela koji smo preuredili i prenamjenili u intimnije i moderno opremljene apartmane kako bi našim gostima pružili još bolje iskustvo boravka u Zagrebu na svojim kraćim ili duljim putovanjima. Apartmani su odličan izbor kako za mlade tako i za obitelji ili poslovnjake jer se svojom jedinstvenom lokacijom Apartments 7 nalazi u mirnom dvorišnom stambenom bloku, a samo par koraka od svih bitnih sadržaja. Želimo Vam ugodan boravak u našem Zagrebu!

Uvjeti

Check in:14:00
Check out 11:00
prtljaga besplatna
Za duži najam, svaka 3 dana besplatno čišćenje
Za kasniji check in prethodno obavijestiti mailom.


Korisne informacije

Najbliža bolnica je KB Sveti Duh. Nalazi se samo nekoliko stotina metara od apartmana.

Ukoliko volite šetnju, možete se prošetati do glavnog trga ili ako ste ipak tip osobe za vožnju, za samo 10-15 minuta javnih prijevozom (Tramvajska linija 6 i 11) možete biti u centru grada na glavnom trgu!

Povezanost sa Glavnim i autobnusnim kolodvorom je također odlična! Ukoliko nam dolazite vlakom, od glavnog kolodvora linijama 6 i 2 možete doći direktno na okretište Črnomerec koje se nalazi samo stotinjak metara od apartmana. Istim linijama nam možete doći i sa autobusnog kolodvora!

A što je sa parkingom?
Parkirati se možete na besplatno parkiralište Super Konzuma odmah do apartmana!

Naši apartmani su opremljeni i dječjim krevetićima, a ako želite povesti svog kućnog ljubimca, molimo Vas da nas prije kontaktirate za dogovor!

Stojimo Vam na usluzi!